Despre AIRGVP

AIRGVP - locul unde închirierea de mașini devine o experiență simplă, sigură și convenabilă. Suntem mândri să fim una dintre cele mai fiabile și inovatoare platforme de închiriere auto, iar scopul nostru principal este să asigurăm o conexiune fluentă între proprietarii de mașini și chiriași, facilitând tranzacțiile și oferind un mediu de încredere pentru ambele părți implicate.

ROTA WHEEL YOU S.R.L.
CUI: 46159528 Reg.Com.: J16/1224/2022
Adresa: Bld. Dacia, nr. 141, Craiova, Dolj


Plata online cu cardul este un aspect esențial al platformei noastre, oferindu-vă o modalitate simplă și sigură de a închiria mașini. Aveți posibilitatea de a efectua plata în avans sau de a plăti direct în momentul închirierii. Toate tranzacțiile sunt protejate de măsuri de securitate de ultimă generație, astfel încât să vă puteți bucura de experiența de închiriere fără nicio grijă.

Înțelegem că planurile pot suferi modificări și că poate apărea nevoia de a . La AIRGVP, punem la dispoziție opțiunea de anulare a rezervării, în conformitate cu politicile noastre flexibile. În cazul în care întâmpinați probleme sau aveți nevoie de asistență, echipa noastră de suport tehnic vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta în rezolvarea oricăror situații neprevăzute.

Siguranța și securitatea sunt prioritare pentru noi, de aceea verificăm atent fiecare cont înregistrat pe platforma noastră. Astfel, puteți avea încredere că interacționați cu utilizatori reali și că informațiile dvs. sunt în siguranță. De asemenea, ne asigurăm că datele mașinilor sunt verificate și actualizate, astfel încât să vă puteți baza pe informații precise și complete despre expirarea ITP-ului, RCA-ului și CASCO-ului.

Pentru a vă ține mereu la curent cu tranzacțiile și evenimentele importante, oferim alerte și e-mailuri personalizate. Veți primi notificări când închiriați o mașină, când puneți la dispoziție o mașină spre închiriere sau când se apropie data expirării documentelor relevante, precum actele proprietarului, chiriașului sau ale mașinii în sine. Astfel, puteți fi sigur că veți fi informat în timp util și veți putea lua măsurile necesare în fiecare situație.

0+

Mașini închiriate

0+

Conturi verificate

0+

Clienți activi

0+

Rata de acceptare

La AIRGVP, ne străduim să oferim o experiență online completă, care să fie la îndemâna tuturor utilizatorilor noștri. Având o rată ridicată de acceptare și recenzii atât pentru proprietari, cât și pentru chiriași, vă asigurăm că fiecare tranzacție de închiriere va fi transparentă și se va desfășura într-un mod profesionist. Ne asigurăm că fiecare membru al comunității noastre este respectat și că are acces la informațiile necesare pentru a lua decizii înțelepte.

Sus