Politica de confidentialitate

Ultima actualizare: 1 august 2023

1. Introducere

ROTA WHEEL YOU S.R.L. (CIF/CNP: 46159528), înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J16/1224/2022 și calificată ca neplătitor de TVA, se angajează să protejeze confidențialitatea datelor dumneavoastră personale și să respecte prevederile legale privind protecția datelor. Această politică de confidențialitate explică cum colectăm, utilizăm, stocăm și protejăm datele dumneavoastră personale atunci când utilizați platforma noastră AIRGVP.


2. Informațiile colectate

Pentru a vă oferi o experiență de utilizare completă și personalizată pe platforma AIRGVP, colectăm anumite categorii de date personale, inclusiv, dar fără a se limita la:

 • Informații de identificare: numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte informații de contact pe care le furnizați voluntar atunci când creați un cont pe AIRGVP sau când ne contactați pentru asistență.
 • Informații financiare: în cazul în care efectuați plăți pentru închirierea sau listarea mașinilor, colectăm informații de plată, cum ar fi numărul cardului, data expirării și codul CVV. Aceste informații sunt colectate și procesate de partenerii noștri de plată cu securitatea și confidențialitatea necesare.
 • Informații despre mașină: în cazul în care alegeți să listați o mașină pe platforma noastră, colectăm informații despre vehicul, cum ar fi marca, modelul, anul, fotografii și alte detalii relevante.
 • Informații despre utilizare: colectăm date despre modul în care interacționați cu platforma noastră, cum ar fi paginile pe care le vizitați, căutările efectuate și preferințele dumneavoastră.
 • Date de localizare: dacă alegeți să ne furnizați permisiunea, putem colecta date de localizare pentru a vă oferi servicii bazate pe locație.

3. Scopul utilizării datelor

Utilizăm datele dumneavoastră personale în următoarele scopuri:

 • Pentru a crea și gestiona contul dumneavoastră pe platforma AIRGVP și pentru a vă permite să închiriați sau să listați mașini.
 • Pentru a vă contacta cu privire la serviciile noastre, actualizări, noutăți și comunicări legate de contul dumneavoastră.
 • Pentru a vă furniza asistență clienți și suport tehnic, atunci când solicitați ajutor.
 • Pentru a personaliza conținutul și ofertele pe care le primiți pe platforma noastră, astfel încât să corespundă mai bine nevoilor și preferințelor dumneavoastră.
 • Pentru a procesa plățile și a facilita tranzacțiile pe platforma noastră.
 • Pentru a analiza și a îmbunătăți serviciile noastre, în scopuri statistice și de cercetare.
 • Pentru a respecta obligațiile legale și reglementările aplicabile.

4. Divulgarea datelor către terți

Noi nu vindem, închiriem sau transferăm datele dumneavoastră personale către terți în scopuri comerciale. Totuși, în anumite situații, putem dezvălui informațiile dumneavoastră personale către terți în următoarele circumstanțe:

 • Parteneri de încredere: colaborăm cu parteneri terți pentru a furniza servicii precum procesarea plăților, analiza datelor și asistența clienților. Acești parteneri respectă standardele noastre stricte de confidențialitate și se angajează să protejeze datele dumneavoastră personale.
 • Utilizatori închiși: în cazul în care închiriați sau listați o mașină pe platforma noastră, anumite informații personale, cum ar fi numele și fotografia, pot fi vizibile pentru alți utilizatori ai platformei.
 • Cerințe legale: putem dezvălui informațiile dumneavoastră personale dacă acest lucru este cerut de lege sau de autoritățile publice competente.

5. Securitatea datelor

Ne angajăm să protejăm informațiile dumneavoastră personale și să implementăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, pierderea sau manipularea acestora. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că nicio metodă de transmitere sau de stocare electronică nu este 100% sigură, iar niciun sistem informatic nu este imun la atacuri sau erori.


6. Durata de păstrare a datelor

Vom păstra datele dumneavoastră personale atât timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care au fost colectate sau pentru a respecta obligațiile legale aplicabile.


7. Drepturile dumneavoastră privind datele personale

Conform legislației privind protecția datelor, aveți dreptul să solicitați acces la datele dumneavoastră personale pe care le deținem, să le corectați, să le ștergeți sau să restricționați utilizarea acestora. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor sau să solicitați transferul lor către alt operator. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii "Contact" de pe platforma AIRGVP.


8. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic pentru a reflecta modificările aduse serviciilor noastre și reglementărilor aplicabile privind protecția datelor. Vă rugăm să revizuiți această pagină în mod regulat pentru a fi la curent cu orice modificare. În cazul unor schimbări semnificative, vă vom informa în mod clar și vizibil despre acestea.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii "Contact" de pe platforma AIRGVP.

Ultima actualizare: 1 august 2023

Sus